Meistarklases kopā ar šefpavāru – Ēriku Aleksejevu viesnīcā "Kurshi Hotel & Spa"

Gatavosim kopā!

Ideāls risinājums – jautram pasākumam ar kolēģiem, ballītei ar draugiem vai saliedēšanas pasākumam! 4 dažādas valstis, dažādi reģioni, 4 interesanti ēdieni, mājīga atmosfēra, intersanti fakti!

Norises vieta: restorāns “KURSHI Terase”

Meistarklases tēmas: 

  • Francijas reģionu ēdieni

Francija izsenis ir bijusi kulinārijas lielvalsts, kura ir pazīstama ar savu izsmalcināto ēdiena pagatavošanas un baudīšanas kultu. Francija ir sadalīta 22 reģionos un katra reģiona nacionālie ēdieni atšķiras ar dažādām niansēm. Visu šo reģionu viena kopīga īpašība ir mīlestība pret kulināriju un vietējām izejvielām. Francijas reģionu ēdienu meistarklasē mēs ļausim pagatavot un nobaudīt ēdienus no četriem reģioniem: Normandija, Provansa, Burgundija un Langdoka-Rusijona

  • Itālijas reģionu ēdieni

Var sacīt, ka ne katrs Itālijā prot labi gatavot, bet toties katrs itālis pratīs labi paēst.

Itālijas virtuve pasaulē ir ļoti pazīstama. Ēšana kā rituāls ir vēl viens apliecinājums itāļu mūžsenajai prasmei pārvērst dzīvi mākslā. Daudzi Itālijas virtuves pazinēji nemaz nenojauš lielās reģionālās atšķirības ēšanas tradīcijās. Visizteiktākās atšķirības ir novērojamas Itālijas Ziemeļu daļā. Itālijas reģionu meistarklasē jums būs iespēja apgūt šīs ēšanas atšķirīgās tradīcijas.

  • Baltijas jūras zivju ēdieni

Mūsdienu steidzīgajā laikā cilvēki arvien vairāk cenšas pievērst uzmanību savam uzturam. Vienalga kāds ir gadalaiks, svarīgi lietot uzturā dārzeņus, augļus, graudu izstrādājumus, kā arī gaļu vai zivis.  Baltijas jūras zivju ēdienu meistarklasē jums būs iespēja apceļot Baltijas jūras valstis un nobaudīt raksturīgākos šī reģiona zivju ēdienus.

  • Latviešu klasiskie ēdieni

Latviešu klasisko ēdienu meistarklasē tiek izmantoti dažādi produkti, kuri ir raksturīgi latviešu virtuvei. Produkti tiek iepirkti no vietējiem ražotājiem un ēdieni tiek pagatavoti tā, lai izmantotie Eco produkti nezaudē savu autentisko garšu un smaržu. Produktu klāstā ir tādi produkti kā reņģes, cūkgaļa, rupjmaize, cūku pupas, grūbas u.c. Ēdieni tiek pagatavoti mūsdienīgā izpildījumā, kas ļaus latviešu virtuvi iepazīt pilnīgi no jauna.

Piedāvājums spēkā no 8 personām

Meistarklases cena 1 personai: 40,00 EUR

Iekļauts cenā: Izvēlētā meistarklase ar 4 ēdienu vakariņām /Tēja/ kafija/ ūdens/ Welcome dzēriens/ Apkalpošana

Lai saņemtu vairāk informāciju un veiktu rezervāciju, lūdzam sazināties pa tālr. +371 67878499 vai e-pastu: info@kurshihotel.lv

Meistarklases kopā ar šefpavāru – Ēriku Aleksejevu viesnīcā "Kurshi Hotel & Spa"

Tuvākās vietas