Translate

Use Google to translate the site. We are not responsible for the accuracy of the translation.
A A
75%
100%
125%
Kontrasts
Uzmanību! Atceries iegādāties iebraukšanas caurlaidi Jūrmalā!

Jūrmalas restorāns iekļauts prestižajā gardēžu ceļvedī “Michelin Guide”

Jūrmalas viesu un  jūrmalnieku iecienītais 36. Line Grill Restaurant iekļauts starptautiskajā "Michelin Guide" restorānu ceļvedī.

Jūrmala ir Latvijas kūrorta galvaspilsēta ar garāko jūras pludmali un skaistāko koka arhitektūru, kas ieskauta priežu mežu ielokā. Pateicoties 36. Line Grill Restaurant  galvenā šefpavāra Laura Aleksejeva un viņa komandas nesavtīgajam darbam ar patiesu lepnumu varam teikt – Jūrmala ir arī gardēžu lielpilsēta. Restorāna šefpavārs un īpašnieks, kā īstens jūrmalnieks, kopā ar savu pavāru komandu un radošo pieeju darbam, pārvērš maltīti aizraujošā garšu ceļojumā.

Michelin Guide vērtē Jūrmalas restorāna sniegumu

“Michelin Guide” pārstāvji 36.Line Grill Restaurant raksturo kā vietu ar izcilu lokāciju, kur apmeklētāju acīm paveras plašs skats uz pludmali. Apmeklētājiem ir iespēja rezervēt arī galdiņu stiklotajā terasē un izjust jūras viļņu dzestro elpu. Restorānā ir iespēja nobaudīt dažādas aukstās un karstās uzkodas, zupas, jūras veltes  kā arī sātīgus uz grila gatavotus  zivju un gaļas ēdienus. No desertu klāsta, vērtētāji noteikti iesaka pamēģināt tiramisu un Latvijas nacionālo dzērienu - Melnais balzams, bet restorāna plašais vīna klāsts esot īpaši piemērots lēnai  vakarēšanai saulrietā.

Kāpēc “Michelin Guide” ir autoritāte gardēžu vidū

"Michelin Guide" restorānu ceļvedis daudzu gadu garumā ir viens no atzītākajiem gastronomisko ceļojumu galamērķu izziņas avotiem. Šogad ceļvedī iekļauti 26 restorāni no Latvijas, 

Viena no zīmola raksturīgākajām iezīmēm -  starptautiskie vērtētāji restorānā ierodas incognito un par maltīti norēķinās kā parasti apmeklētāji. Vērtēšanas procesā pievērš uzmanību dažādiem sīkumiem: izejvielu kvalitāte, pavāru profesionālā meistarība, garšu nianses, šefpavāra individuālais rokraksts, atmosfēra un apkalpošanas kultūra.